Bachelorstudenten bezoeken de ‘Oil Capital of Europe’

Stavanger wordt ook wel de ‘Oil Capital of Europe’ genoemd. De Noorse stad was dan ook een geschikte bestemming voor de eerste oriënterende excursie van 35 bachelorstudenten Applied Earth Sciences.

Tijdens de reis zijn verschillende bedrijven bezocht, waaronder Statoil, Titania, en Sub Sea Services. Ook zijn er lokaal activiteiten met oud studenten van de faculteit georganiseerd. De bezoeken en ontmoetingen hebben de studenten een duidelijk beeld gegeven van de verschillende takken van de industrie. Zo draagt deelname aan de reis en het programma er omheen bij aan een goed overwogen keuze voor een Master programma aan de TU Delft.

Deze eerste bachelorreis is een initiatief van studievereniging de Mijnbouwkundige Vereeniging en is mogelijk gemaakt door het Universiteitsfonds Delft.