IO studenten doen mee aan de Rotman Design Challenge

Tijdens de Rotman Design Challenge gaan teams van 12 universiteiten met elkaar de strijd aan. Ieder team krijgt dezelfde business case voorgelegd en moet deze zo goed mogelijk oplossen door middel van design thinking. Vijf masterstudenten IO vormen samen het TU Delft team en doen dit weekend in Toronto (Canada) hun uiterste best om de overwinning binnen te halen.

De Delftse studenten zitten in de laatste fase van hun masteropleiding Strategic Product Design (SPD). Deelname aan deze wedstrijd geeft hen een unieke kans zich te verdiepen in het vak en ervaring op te doen buiten het vereiste curriculum. Het Universiteitsfonds Delft helpt het team hierbij met een bijdrage in de kosten.

Het team bestaat uit Julius Blaauw, Luuk Verhoeven, Maarten Zoet, Nemos Castellanos en Esther Zijtregtop. De challenge begint op 3 maart en zondag 6 maart is de winnaar bekend.

Meer over de challenge op de Rotman Design Challenge website.