Aanmelden voor Marina van Dammebeurs

Jaarlijks kennen Marina van Damme en het Universiteitsfonds Delft de Marina van Dammebeurs toe aan een alumna van de TU Delft. De beurs geeft getalenteerde vrouwelijke alumni de kans een volgende stap te zetten in hun loopbaan. Wil je ook in aanmerking komen voor de beurs? Aanmelden kan tot en met 17 april 2017.

De Marina van Damme beurs bestaat uit een bedrag van € 9.000 en is bedoeld voor bijvoorbeeld verbreding van kennis of een internationale oriëntatie in de vorm van een studie, stage of project.

Aanmelden

Om kans te maken op de Marina van Damme beurs moet je voldoen aan een aantal inschrijvingscriteria. Een plan van aanpak, uitleg over de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt na je afstuderen, CV , je motivatie voor je deelname en de vervolgstappen die je wilt nemen om je ambitie waar te maken zijn onderdeel van de aanmelding. Bij voorkeur hebben je ouders geen academische titel.

Kom je door de voorselectie? Dan word je uitgenodigd om je plan te presenteren tijdens de ceremonie op 8 juni 2017. Een deskundige jury beslist tijdens de ceremonie wie de Marina van Damme beurs wint.

Meer informatie over de Marina van Damme beurs>