Goede Vrienden inspiratielunch bij het AMS

Op 10 mei vond er voor Goede Vrienden van het Universiteitsfonds Delft een bijzondere lunch plaats bij het Amsterdam Institute of Metropolitan Solutions. Met dit event liet het Universiteitsfonds Delft haar speciale relaties kennis maken met het AMS, dat gehuisvest is in het Koninlijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Samen met Wageningen U&R en het MIT vormt de TU Delft het wetenschappelijk hart van dit initiatief.

Wetenschap, onderwijs, overheid, zakenpartners en maatschappelijke organisaties werken hier nauw samen om oplossingen te vinden voor de complexe uitdagingen die een metropoolregio als Amsterdam tegenkomt, nu en in de toekomst. Bezoek hier de website van het AMS voor meer informatie.

Het AMS start na acreditatie in september 2017 met de Master Metropolitan Analysis, Design and Engineering. Deze richt zich op innovatief onderwijs en zal uitstekende interdiciplinaire ingenieurs leveren met de theoretische grondslag en praktische vaardigheden om de complexe uitdagingen van de stad aan te pakken. Zie hier voor meer informatie over deze master.