Hoe gaat het met Lidewij van Twillert, Marina van Damme Beurs ontvangster van vorig jaar

Afgelopen jaar heeft Lidewij van Twillert de Marina van Damme Beurs mogen ontvangen. Lidewij richt zich op het ontwerpen van persoonlijke lingerie door middel van 3D body scanning voor haar eigen bedrijf f Mesh Lingerie.

Lidewij van Twillert

Het hoofddoel waarvoor ze de beurs heeft gebruikt is het wegwijs worden in de modewereld. Hieruit heeft ze kunnen concluderen dat een wetenschappelijke, exacte aanpak voor het maken van passende kleding ontbreekt. Lidewij focust zich nu volledig op haar eigen bedrijf. Om Mesh Lingerie verder te professionaliseren heeft zij het afgelopen jaar verschillende opleidingen gevolgd en is de intentie om een ondernemerscoach via YES!Delft in de armen te slaan. Met deze coach zal ze grote stappen kunnen zetten voor haar eigen bedrijf.

Marina van Damme beurs 2017

Volgende week, donderdag 8 juni zal de Marina van Damme beurs uitreiking 2017 voor vrouwelijke alumni van de Technische Universiteit Delft plaatsvinden in de Aula op de TU Delft. De beurs geeft getalenteerde vrouwelijke alumni de kans een volgende stap te zetten in hun loopbaan. Afgelopen maanden hebben 11 enthousiaste alumni zich aangemeld voor deze beurs, uit alle aanmeldingen zijn 4  getalenteerde alumni geselecteerd om volgende week een pitch te geven voor Marina van Damme en de vakkundige jury. Komt u ook kijken welke alumna dit jaar de beurs mag ontvangen, u kunt zich via deze link aanmelden.

In aanloop naar dit evenement zullen de geselecteerde dames aan u voorgesteld worden via onze facebook. Vergeet u niet aan te melden en hopelijk tot donderdag 8 juni om 12:30 in de Frans van Hasseltzaal van het Aula Congrescentrum, Mekelweg 5 te Delft.