Doneren

Het Universiteitsfonds Delft ondersteunt de TU Delft door financieel bij te dragen aan onderzoek, onderwijs en talentontwikkeling. Met behulp van giften van alumni, particulieren en bedrijven die de wetenschap een warm hart toedragen, zetten we alles in het werk om studenten en wetenschappers te laten excelleren. Draagt u de TU Delft ook een warm hart toe? 

Met behulp van een donatieformulier kunt u een machtiging afgeven voor een bedrag naar keuze. U kunt er ook voor kiezen om een (eenmalige) bijdrage over te maken via IBAN NL48 ABNA 0441 4822 95 ter attentie van het Universiteitsfonds Delft. Wilt u doneren vanuit het buitenland? Dan hebt u mogelijk onze BIC code nodig, ABNANL2A. Als dank voor uw steun ontvangt u twee keer per jaar het Vriendenbericht met een overzicht van onze activiteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacqueline Kalkman via J.Kalkman-Baijens@tudelft.nl of bel 015 278 6409.

Goede Vriend
Als Goede Vriend maakt u deel uit van een netwerk van betrokken alumni en andere relaties van de TU Delft. U bent Goede Vriend vanaf een gift van minimaal € 1.000,- voor een periode van vijf jaar (middels een fiscaal voordelige schenkingsovereenkomst) of € 5.000,- in een keer. Bij een periodieke schenking hebt u maximaal fiscaal rendement. Naast het Vriendenbericht ontvangt u als dank voor uw steun jaarlijks een uitnodiging voor het Goede Vrienden Diner. Daarnaast krijgt u uitnodigingen voor topevenementen van de TU Delft en wordt u, als u daar prijs op stelt, vermeld in jaarverslagen en op de Goede Vrienden pagina op deze website.

Overweegt u Goede Vriend te worden of wilt u informatie over een nalatenschap of het (instellen van) een fonds op naam? Machteld von Oven staat u graag te woord via: m.w.vonoven@tudelft.nl of 06 8106 0919.

Samenwerking op maat
Verschillende bedrijven en particulieren hebben samen met het Universiteitsfonds Delft een passende bestemming gevonden voor hun substantiële bijdrage. Graag gaan we ook met u het gesprek aan. Neem hiervoor contact op met Machteld von Oven via m.w.vonoven@tudelft.nl of 06 8106 0919.

ANBI erkend
De Belastingdienst heeft het Universiteitsfonds Delft aangewezen en geregistreerd als ANBI, algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat u als donateur mogelijk kunt profiteren van belastingvoordeel. Lees verder >