Doneren

Het Universiteitsfonds Delft helpt de TU Delft te excelleren. Dankzij bijdragen van alumni en anderen die zich betrokken voelen bij onze universiteit worden inspirerende projecten gerealiseerd en krijgt talent de kans om uit te blinken.

Er zijn verschillende manieren waarop u het Universiteitsfonds kunt steunen.

Direct doneren

Uw financiële steun helpt inspirerende projecten te realiseren. Gebruik het donatieformulier om te schenken met een machtiging. Of maak u bijdrage over op IBAN NL48ABNA0441482295 op naam van het Universiteitsfonds Delft. Voor donaties uit het buitenland heeft u mogelijk ook onze BIC code nodig: ABNANL2A.

Ga naar het donatieformulier.

Word Goede Vriend

Dankzij de betrokkenheid en bijdragen van de selecte groep Goede Vrienden van het Universiteitsfonds kunnen excellente onderzoeks- en studentenprojecten gerealiseerd of versneld worden. Goede Vrienden steunen het Universiteitsfonds met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 1.000,-.

Lees meer over Goede Vriend worden.
Overzicht Goede Vrienden.

Samenwerking op maat

Verschillende bedrijven en particulieren hebben samen met het Universiteitsfonds een passende bestemming gevonden voor hun substantiële bijdrage. Graag gaan we ook met u het gesprek aan. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Machteld von Oven, relatiemanager bijzondere giften via m.w.vonoven@tudelft.nl of 015 278 64 09.

ANBI erkend

De Belastingdienst heeft het Universiteitsfonds Delft aangewezen en geregistreerd als een ANBI (algemeen nut beogende instelling). Dit betekent dat u als donateur mogelijk kunt profiteren van belastingvoordeel.