Bedrijfsvrienden

Wilt u met uw bedrijf het talent van de TU Delft steunen? Dan bestaat de mogelijkheid om Bedrijfsvriend te worden. U gaat een verbintenis aan voor drie jaar, met een bijdrage van € 2.500 per jaar. Bent u al Bedrijfsvriend, dan verkennen we desgewenst welke mogelijkheden er zijn voor een verdieping van uw samenwerking met de TU Delft. U bent hiervoor van harte welkom.

Als dank voor uw steun ontvangt u een uitnodiging voor twee personen voor topevenementen van de TU Delft, zoals de jaarlijkse Research Exhibition. Daarnaast bent u van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse Taste of Excellence Diner, de feestelijke afronding van het ‘Best of TU Delft event’. Tevens ontvangt u reguliere updates die u inzicht geven in wat wij met uw bijdrage hebben kunnen realiseren in de vorm van het Vriendenbericht. Tot slot plaatsen wij uw bedrijfslogo op de website van het Universiteitsfonds Delft en andere communicatie-uitingen.

Overweegt u Bedrijfsvriend te worden of wilt u een geheel vrijblijvend gesprek over mogelijke samenwerking tussen uw bedrijf en de TU Delft? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Cindy de Visser via c.devisser-1@tudelft.nl of 06 41612248.