Zoek Evenementen

Goede Vrienden Diner

3 november 2016 @ 17:00 - 23:00
TU Delft, Delft, Nederland + Google Maps

Het Goede Vrienden Diner het jaarlijkse diner voor bijzondere relaties van het Universiteitsfonds, op een inspirerende locatie binnen de universiteit.

Best Graduates 2015-2016

17 november 2016 @ 16:00 - 18:30
TU Delft, Delft, Nederland + Google Maps

De acht faculteiten van de TU Delft nomineren jaarlijks hun beste afstudeerder. Tijdens de ‘Best of TU Delft’ ceremonie geven de genomineerden een pitch over hun afstudeerproject. Degene die daarbij de jury het meest weet te overtuigen, krijgt de titel ‘Beste Afstudeerder’. De prijs is een initiatief van het Universiteitsfonds Delft.

Deadline Subsidieaanvraag

21 november 2016
TU Delft, Prometheusplein 1
Delft, 2628 ZC Nederland
+ Google Maps

Deadline voor de CvU vergadering van 6 december 2016. Meer informatie over subsidies vind je hier. Voor veelgestelde vragen klik je hier.

maart 2017

Deadline Subsidieaanvraag

maart 7
TU Delft, Delft, Nederland + Google Maps

Deadline voor de CvU vergadering van 21 maart 2017. Meer informatie over subsidies vind je hier. Voor veelgestelde vragen klik je hier.

juni 2017

Marina van Dammebeurs