Bachelor Awards

In 2017 worden de Bachelor Awards helaas niet uitgereikt. Houd de website in de gaten voor informatie over Bachelor Awards 2018.

Studenten van de TU Delft die een uitmuntend Bachelor-eindverslag hebben geschreven, maken jaarlijks kans op een van de vijf Bachelor Awards. Zowel individuele als groepsprojecten kunnen meedingen naar de prijs. De winnaars worden gekozen door een deskundige jury. De prijzen variëren van €1000,- voor de nummer vijf tot en met €5000,- voor de winnaar(s).

Kandidaten
Wil je kans maken op een Bachelor Award? Meld je dan aan. Dit zijn de voorwaarden:

Het eindverslag voldoet aan de volgende criteria:
– Durf en vernieuwing;
– Praktische toepasbaarheid;
– Maatschappelijke relevantie;
– Overtuigingskracht;
– Samenwerking tussen verschillende vakgebieden/disciplines.

Aanmelden
Als het Bachelor-eindverslag in groepsverband is uitgevoerd, hoeft slechts 1 van jullie de aanvraag in te dienen.

  • Stuur je Bachelor-eindverslag inclusief maximaal twee pagina’s samenvatting in voor de gestelde deadline. Zodra de inschrijftermijn wordt geopend (en weer wordt gesloten) staat dit in onze agenda. Denk ook aan ondersteuning door middel van illustraties;
  • Voeg bij je aanmelding je CV toe. Is het eindverslag in groepsverband geschreven? Voeg dan het CV van alle deelnemers toe in 1 bestand;
  • Geef helder en overtuigend aan waarom jouw/jullie Bachelor-eindverslag voldoet aan de vijf hierboven genoemde criteria.

Een door het Universiteitsfonds Delft samengestelde jury stelt uit alle inzendingen een short-list samen. Dit gebeurt op basis van de samenvatting. Er wordt hierbij gelet op het onderwerp, het onderzoek en de uitkomsten. Vervolgens worden uit de shortlist de vijf Bachelors Award winnaars gekozen.

Lijst met alle winnaars van de Bachelor Awards.